HTML

Noazérthogyugye

Belföldi és külföldi hírek ahogy annak meg kell írva lennie vala

Friss topikok

Mindenről ami semmi és semmiről ami minden

2013.07.06. 16:01 Lattesss

Sólyom?

Címkék: MALÉV Hungarian Sólyom Airlines

Ma reggeli híréhségem csillapítása közben akadt meg a szemem ezen a cikken: http://www.origo.hu/itthon/20130706-solyom-uj-magyar-legitarsasag-indulhat-augusztustol.html

Először röhögtem rajta egy jót, de amikor a többi híroldalon is összefutottam ugyanezzel a hírrel, akkor már inkább sírtam. EZMOST KOMOLY?!!?!

Ennél találóbb nevet talán ki se tudtak volna találni, ezt Janó kollégámmal meg is vitattuk gyorsan, és elgondolkoztunk hogyan tudnánk segíteni ezen a problémán.

Elsőként rögtön a Turul Airlines jutott az eszünkbe (hamár madár legyen turul, ahogy azt a dakota közmondás is mondja), de ezt hamar elvetettük, mivel a Nagymagyar Turulszobor Állító Mindent Rovásírással Író Antidemokratikus Szagszervezet valószínűleg perek tömkelegével bombázta volna az új légitársaságot.

Rögtön ezután jutott eszünkbe a Nagymagyarországot Airlines ezt viszont túl sablonosnak találtuk (bár az állítólagos gépek festése menne hozzá).

Ezután hamár sikerült ennyire nyakig gázolnunk a szarba politikába, és mivel a választások is közlednek átgondoltuk, hogy miképp lehetne ezt az új légitársaságot bevetni a választási kampány során. Így jött a Jobbanélünk mintnégyéve Airlines, vagy a GyurcsányazokamegazMSZP Airlines. Aztán arra is gondolni kell, ha esetleg urunkkirályunknak netalántán mégis védekeznie kéne: Nemvolttrafikmutyi Airlines.

Azt hiszem kellő segítséget adtunk az leendő légitárSASág új nevéhez.

(természetesen várjuk a nokiásdobozokat és eurót is elfogadunk)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noazert.blog.hu/api/trackback/id/tr705393616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása